Informacije

Portal www.procentar.com vam omogućava kupovinu tehničke robe naručivanjem preko portala. Isporuka se vrši na teritoriji Srbije. Svi prikazani proizvodi predstavljaju aktuelnu ponudu firme Pro Centar. Detalji o načinima plaćanja i samom postupku poručivanja nalaze se na stranici Pomoć. Pro Centar se obavezuje da isporuči proizvode po prikazanim cenama u trenutku poručivanja.

Usled stalnih napora da poboljšamo kvalitet naše ponude, informacije na ovom sajtu se mogu promeniti bez prethode najave. Navedene slike su samo prikaz nekih konfiguracija koje su dostupne za odredjeni model, dodatno se možete informisati u opisu proizvoda o boji, konfiguraciji, sadržaju paketa i sl. Navedene cene su maloprodajne cene sa porezom za kupovinu putem naručivanja sa ove web prezentacije i ne moraju biti iste u svim Pro Centar prodajnim objektima. Pro Centar odriče bilo kakvu odgovornost za greške i propuste u opisu proizvoda. POTROŠAČI IMAJU ZAKONSKA PRAVA PREMA PRIMENLJIVIM ZAKONIMA KOJI UREĐUJU PRODAJU POTROŠAČKE ROBE A OVA GARANCIJA NE ISKLJUČUJE, NE OGRANIČAVA ILI PREKIDA SVA TAKVA PRIMENLJIVA PRAVA.

Ukoliko, zbog povećanje potražnje ili iz nekog drugog razloga dodje do nestašice odredjenog proizvoda i nemogućnosti da se isti nabavi kod proizvodjača, Pro Centar će isporučiti kupcima hronološki po redosledu poručivanja i ne prihvata obavezu isporuke svim kupcima. Ukoliko iz bilo kojih razloga Pro Centar nije u mogućnosti da isporuči robu kupcima koji su unapred uplatitl novac će biti vraćen u punom iznosu.

 

PRO Centar
Vaša prodavnica tehnike

 
 
© 2007 Pro Centar Pozarevac Powered by Intra Technologies